kungdavidsson

Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Stefan Carlsson - 23 augusti 2012 13:32

Nej det tycker jag inte. Ganska intressant läsning det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15296645.ab.

Visserligen är en del ordval inte dom bästa men mycket av det han säger tycker jag är tänkvärt. Känsligt ämne han är inne på!


Det händer en del spännande på köp-och säljmarknaden i fotboll. Nuri Sahin valde Arsenal enligt uppgift, tyvärr för oss liverpool´are. Cassano lämnar Milan för Inter samtidigt som Pazzini går andra hållet! Två ärkerivler som byter spelare, spännande! Cassano tar beslutat grundat på att han anser laget inte ha någon chans på titeln. Det är nog en korrekt analys!


Pia Sundhade verkar vara ett hett alternativ till att ta över damlandslaget då Dennerby kastat in handduken. Mycket bra! Hon skulle tillföra laget ytterligare en dimesion. Man ska inte ta för givet att damerna ska gå långt i varje turnering. Det krävs mycket jobb och bra ledarskap. Detta vore således en kanonlösning!


Nani på väg bort från United... Mmm kanske dags att ta in lite backar också? Det såg tydligen lite darrigt ut där bak mot Everton.

Ett annat storlag som darrade lite var Chelsea. Man hamnade i underläge men vände och vann, precis som City i helgen. Så gör topplag. Topplag gör också ett X antal offsidemål och får också ett X antal feldömda straffar med sig. Chelsea fick ett gratismål igår. Torres mål borde inte ha godkänts. Nu vet jag inte om det avgjorde matchen, men offisde var det, och flera sådana situationer lär det uppstå denna säsong. Det är likadant i alla ligor i, alla länder. Topplagen får flera "tveksamma" domslut med sig, så är det bara. Kanske inte så konstigt heller. Jag menar topplagen har i regel bollen mest, dom skapar flest chanser, dom spenderar mest tid i anfall etc.etc. Man kan t.ex inte springa offside om inte har bollen, om ni förstår...


Lite matcher idag också. AIK- CSKA Moskva i europa leaguekvalet och Liverpool åker till Skottland för möte med Hearts. Två bortasegrar tippar jag där! Idel matcher i kvalspelet till Europa League idag för övrigt.


Och två giganter möts senare i ikväll, Barca mot Real i supercupen!


Har tidigare skrivit att en del svenska NHL-stjärnor inte var så sugna på elitserien vid en lockout men det finns ju de som kan tänkas komma hit. Bäckström och Henke Lundqvist är två av dom. Mycket beror naturligtvis på hur långvarig konflikten blir.


Dags att göra en insats för samhället!


Lev väl//Carlsson

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards