kungdavidsson

Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av Stefan Carlsson - 15 augusti 2012 16:22

Dackarnas vinst igår var sannerligen en seger utan mersmak. Jag anser att Dackarna kom billigt undan med en seger. Med tanke på att Indianerna saknade igår Niels-Kristian Iversen, som man körde R/R för (Iversen är god för 12-16 poäng per match) och att Indianerna dessutom fick inte mindre än tre stopp som absolut ändrade poängskörden till Dackarnas fördel. Ändå kunde inte hemmalaget dra ifrån mera utan det blev bara 8 poäng upp för smålänningarna efter sista heatet. Ok, 8 poäng kanske inte är så illa, egentligen, men igår var det så. Med tanke på motståndet, med tanke på att Dackarna hade samtliga förare att tillgå.. Inte många förare höjde sig i hemmalaget. "Ledarna" Andreas Jonsson och Fredrik Lindgren visade inte vägen och dom förut så pigga Jepsen Jensen, Darcy Ward och Patryk Dudek hade alla tappat fart i maskinerna. Den enda som jag skulle vilja höja lite är Tai Woffinden som vid några ögonblick visade bra form. Joel Larsson glimtade till vid ett par tillfällen men hade i övrigt en tuff kväll med både ikörningar, överkörningar och uteslutningar.

För första gången i år är jag direkt orolig att Dackarnas säsong blir lite kortare än jag hoppades på. Det ser inte bra ut och svackan är nu ett faktum, igen! Det var bara ett år sen sist..


Måste väl också rosa bortalaget en del. GP-vinnaren Antonio Lindbäck visade klass och körde stundom så där galet som bara han kan. I slutet av matchen var han outstanding! Piotr Protasiewicz körde också bra för Indianerna.



Första dagen efter semestern avklarad och det gick fantastiskt bra. Oväntat bra, en perfekt start  



Match ikväll mot Brasilien. Kan det sluta mer än på ett sätt? Förmodligen inte. Hoppas ändå på ett bra resultat trots avsaknaden av ett antal viktiga kuggar i laget. Brasilien lär väl också testa en del. Om det nu spelar någon roll, tror deras avbytare håller en skaplig nivå också. Matchstart 20:00!

Detta är annars den sista landskampen på Råsundastadion. Hädenefter kommer man att spela på den nya nationalarenan Friend Arena i Solna. Sista matchen på Råsunda kommer att spelas mellan AIK och Malmö i den sista omgången av allsvenskan.


På lördag blir det åka av. Ariel Atom på Linköpings motorstadion. Kika på den här länken:

http://www.youtube.com/watch?v=WaWoo82zNUA

Jag lär bli nervös...  



Liverpool är enligt uppgift i förhandlingar med Barcelona angående Christian Tello. Det skulle smaka!


Lev väl//Carlsson






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards