kungdavidsson

Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av Stefan Carlsson - 6 augusti 2012 10:20

Vet inte hur många fjärdeplatser det blivit så här långt eller vid hur många tillfällen guldet varit en hårsmån bort. Dom berömda små marginalerna har i alla fall inte varit på rätt sida för oss svenskar. Men går det skylla på otur, eller oflyt? Nej absolut inte. Det handlar om att vara bäst när det gäller och har man gjort precis allt man kan och det inte räckte, då är det inte otur, då fattas det något. Men visst har det varit surt vid ett par tillfällen. Typ Michel Torneus i längdhopp eller rivningen på sista hindret för Sara Algotsson, men otur är det sällan frågan om i sport. Det handlar om att vara så pass bra att dom där små marginalerna hamnar på rätt sida.

Och än är det inte över  , idag är det bla.a kanot, hästhoppning och boxning på schemat där det kan resultera i medaljer för Svedala, eller i fler sura flärdeplatser..


Några svenskar som dock visat klass är, förutom hästhopparna, exenpelvis seglarna Fredrik Lööf och Max Salminen men framför allt Lisa Nordén, Triahlon. Vilken insats, vilken total utpumpning av energi i kroppen.. Det mest imponerade i mina ögon hittills, i svenskögon så att säga.

Förvisso är Dahlbys 49 av 50 duvor i finalserien en ganska OK insats  , men inte lika fysiskt krävande som simning, cykling och så lite löpning på det..


Usain Bolt tystnade dom som tvivlat och visade sig vara pånyttfödd. Dock inga världsmästartider men vilket startuppställning! Kommer det hända igen? Vilka löpare..

Överst på tronen igen!



Zlatan fortsätter där han slutade i Milan, att leverera. 1 nytt mål i träningsmatchen mot Barca. Denna gången på straff. Enligt vad det verkar så har han klivet in i laget och spelar som han brukar. Inga nerver, inga konstiga tankar, inte ett uns tvivel på sig själv..En världsspelare.



Det har varit en mycket trevlig helg i Göteborg där undertecknad med familj firade moster genom en båttur på Göta Älv och i Göteborgs skärgård. Fantastiskt trevligt och det var en av dom mest avkopplande upplevelserna denna sommar. 4 timmar på sjön med god mat och dryck och trevligt sällskap. Och framför allt bra väder!


Båten M/S Carl Michael Bellman tog oss runt Hisingen i skön skärgårdsmiljö.


Angående soppan i PL där John Terry riskerar straff efter påstått rasistiskt uttalnde mot Anton Ferdinand i QPR, så har nu FA anmält Manchester Unted´s stjärna Rio Ferdinand, tillika Anton´s bror. Rio ha tydligen skrivit några mindre väl valda ord på sin twitter om Ashley Cole. Cole som "försvarade" John Terry i rättegången som var.. Härligt, skriv först, tänk sen. Som jag  


Första fotbollsträningen efter uppehållet igår kväll. Stelheten har nu trätt in. Ny chans ikväll, då vill det till en rejäl uppvärmning...


Lev väl//Carlsson




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards