kungdavidsson

Alla inlägg den 16 augusti 2012

Av Stefan Carlsson - 16 augusti 2012 20:23

Sverige åkte inte helt oväntat på stryk igår kväll. Sverige gjorde en ganska slät figur och Brasilien gick ifrån komfortabelt, även om de sista målen var högst tveksamma. Men jag antar att det skipades någon form av retroaktiv rättvis med tanke på deras bortdömda "offsidemål" i första halvlek. Den här matchen sa inte så mycket förutom att Sverige har långt upp till världstoppen och Hamrén har mycket att jobba på, framför allt försvarsspelet. Det såg vi brister i under EM och det gjorde vi igår kväll. Saknaden av Mellberg kan bli gigantiskt om ingen kliver fram sjumilakliv. Jag diggar Jonas Olsson men han måste ha sällskap!

På mitten är det är också tunt. Hör folk klaga på Anders Svensson så fort landslaget kommer på tal men vad finns bakom den käre Anders? Ja igår såg jag ingen lösning på det, det gjorde jag inte EM heller.

Och Pontus Wernblom? Ok, jag gillar fysik och hårt spel på planen men det ska vara sjyst. Wernblom griseri igår fick mig att för ett ögonblick skämmas över svensk fotboll. Pontus tackling på Neymar kunde ha kostat brasilianern resten av säsongen och halva nästa. En vansinnig satsning i en träningsmatch som var avgjord. Ingen fotboll jag vill se, inte en avskedsmatch för Råsunda, inte när det är folkfest och hyllningar för gamla hjältar. Det passar inte Pontus..



Det spekuleras om än den ene, än den andra och så värvar Liverpool Oussama Assaidi. Vem är det? Nåja det kan ju vara en lyckoträff, hittills har LFC värvat smart denna säsong. Det sägs också att Nuri Sahin är i princip klar också. Hmm, får se, ryktena är lika många som det finns fotbollsspelare..


MEN Van Persie gjorde sitt val, till mångas ilska och förtret. Tycker nog inte man ska vara så bitter på RvP. Han har gjort mycket för Arsenal, oerhört mycket. Nu vill han ha ny mark under fötterna och att det skulle bli ett topplag säger sig självt. Han är tillräckligt bra och han vill vinna titlar. Något Arsenal kan få svårt med, och det är kanske det som är svårast att ta in för alla fans. Arsenal har dom senaste åren tappat i slagkraft, då tappar man också spelare. Se Liverpool och Torres. En av många exempel.

Saknaden av RvP kommer bli enorm och Arséne Wenger lär nog bli en smula bittrare än förra året.. Ni får säga vad ni vill, han ÄR en bittergubbe!


Bra dag på jobbet idag, eller inte. Finns potential till bättring..

Med början imorgon!


Lev väl//Carlsson



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards