kungdavidsson

Alla inlägg den 29 juli 2012

Av Stefan Carlsson - 29 juli 2012 16:28

Oflyt för Emma Johansson. Punktering när hon jagade täten, visserligen tog hon sig tillbaka men det kostade kraft. Hade ju varit trevligt med en svensk medalj så här på eftermiddagen!

Emma?



Nu finns det uppgifter som säger att det finns liv i vårat solsystem. Klart det gör, finns mängder av liv på jorden. Sägs t.o.m att en del ska vara intelligent...

Nu är det en forskare som tror att det kan finnas liv på Saturnus måne Enceladus. Det finns b.a flytande vatten som kan innehålla liv. I meningen efter säger samma forskare att han hoppas på att få in en radiosignal från rymden. Mm, jag har svårt att tro att det som lever i en vattenpöl kan skicka en signal.

Men det gäller ju att vara optimist!


Regn var det ja. Söndag, lite lätt bakis och regn. Det är precis som det ska!


Biljetter till Sabaton beställda! Dagens bästa insats. Ser fram emot det i november. Sabaton har väckt mitt musikintresse på senare tid. Mycket bra!

Hörde att Stiftelsen ska släppa ett album efter sommaren. Det hoppas jag stämmer..

Go For Stiftelsen!



Jörgen Persson utslagen ur singelspelet. Vi får tro att det sjunde OS:et blev hans sista..


Och Jason Crump genomförde tävlingen igår kväll i Kroatien. Han inte bara genomförde, han gick till semfinal dessutom, med 9 poäng i bagaget. Vad heter hans läkare?


Andy Carroll vill enligt uppgift stanna i Liverpool. Och det vill jag också att han gör. Med den formen han visade i slutet av ligan plus hans insats i EM för England gör att jag tror och hoppas att han kan leverera för LFC kommande säsong. Med tanke på vad han kostade vid inköp så vore det ju bra om han betalade av lite..


Så här hoppas jag det kommer se ut många gånger kommande säsong..


Nu ska jag leta efter intelligent liv i slasken!


Lev väl//Carlsson





Av Stefan Carlsson - 29 juli 2012 11:26

Efter en mycket trevlig lördagkväll   så återstår nu att hitta balansen igen. Framför allt gäller det att bli av med baslådan i huvudet..


Jaha och vad hände i sportens underbara värld medan jag satt och njöt av livet? Andreas Jonsson blev tvåa i GP´t i Kroatien. Bästa resultatet i år för honom i år. Jonsson har en mycket hög högsta nivå, tyvärr ligger han inte på den så länge. Tycker dock att han har blivit en smula stabilare även om dom där dyrbara djupdykningarna fortfarande förekommer. Den sympatiske dansken Nicki Pedersen vann och ligger nu tvåa i totalen. Han är bra, det går inte att säga annat.


Zlatan inleder med ett litet "drömmål" och passar på att ge Milan en skopa skit, igen. (Hade jag också gjort)


Se målet här. Ser ju pissenkelt ut..

http://www.youtube.com/watch?v=Ccd3rp2dQLQ


Omöjliga simmonstret Michael Phelps har gått och blivit mänsklig...


F.d handbollscoschen Bengt Johansson har gått ut och sagt att Kim Andersson och Jonas Källman inte borde varit med i OS-truppen. Anledning? Dom 2 tackade tidigare nej till att delta i VM-kvalet mot Montenegro p.g.a privata skäl. Det tycker inte "Bengan" är ok! Jag säger så här, beror helt på dom privata skälen. Och det vet ingen förutom dom inblandande så Johanssons uttalande är lite vågat tycker jag.

Sverige misslyckades för övrigt i kvalet och missar nu nästkommande VM. DET är inte ok..




Gudars vad getingar det är i år. Och envetna är dom också. Även mygg gillar att terrorisera men man är ändå något förskonad vid kustbandet..

Naturens terrorister...?





Blev en del fotbollssnack igår kväll. Mycket prat om Liverpool. Alltid trevligt att umgås med jämlika. Fick höra en del härliga saker som jag missat. Som t.ex att Fenway Sports Group nu äger hela LFC själva.(pinsamt miss av undertecknad) Det är i alla fall väldigt  bra för klubben.. Får göra en djupdykning i det snart. Premier Leauge närmar sig ju med stormsteg  


Ha en trevlig söndag!


Lev väl//Carlsson

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards