kungdavidsson

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Stefan Carlsson - 25 juli 2012 21:05

Ryggen svider en aning och man är ganska trött. Men en lyckad dag på havet med en konstant lysande sol utan blåst, det är svårslaget. Äntligen, äntligen! 15-talet fina havsabborre krönte dagen dessutom och det finns absolut ingenting att klaga på, förutom att dagen håller på att ta slut förstås...


Sverige kör över Sydafrika så det visslar! 3-0 efter 25 minuter..Det är ok!



Helsingborg gjorde sitt jobb! Stabilt intryck.



















Filippo "offsidefällan" Inzaghi ska tydligen bli tränare för något ungdomslag i Milan. Då blir det till att nöta offsidetaktik...


Nåja, det har varit en måltjuv av klass. Det ska tilläggas!



Tredje vänden för bilen som kör med dunk-dunk och nedvevade rutor. Stan är inte stor, ett "raggarvarv" tar ungefär 10 minuter, om det inte är någon trafik. Klockade tiden nu..



Nu verkar bärplockarna komma hem med buss. I alla fall en del av dom. Undra om dom kommer tillbaka på solsemester?



Och Juholt pratar ut lite till. Säga vad man vill men sossarna har lite att jobba med. Eller hade. Stefan Löfven har försökt styra upp dom interna problemen. Konstigt att det går åt he....e när man inte är sams i partiet?..


Efterdyningar från speedwayen igår. Peter "PK" Karlsson var inte nöjd med banan och krävde någon ansvarigs avgång..

Nja lite väl hårda ord kanske, men faktum är att banan var riktigt dålig. Det positiva var att det lika för båda lagen..


Nu kurrar det i kistan.

Trevlig sommarkväll!


Lev väl//Carlsson




Det sved inte...

Av Stefan Carlsson - 25 juli 2012 09:50

När jag åkte mot Målilla igår var jag SÄKER på att det skulle bli hemmavinst. När jag räknade på körschemat så kunde jag inte se annat än ett övertag för Dackarna poängmässigt. Resten vet ni nu själva!

Man kan analysera matchen i molekyler men den enklaste sammanfattningen är att Dackarna underpresterade som lag medans Vargarna var raka motsatsen. En oerhörd laginsats där samtliga förare bidrog.

Nu ska inte jag vara en kappvändare, tror fortfarande stenhårt på att Dackarna går hela vägen till en final senare i höst. Men däremot så har vissa svagheter uppenbarat sig och det är saker som Mikael Karlsson och Jerker Eriksson måste ta tag i med den gående gång. En svaghet som jag tidigare har berömt för dess styrka var reservplatserna. Igår Linus Eklöf och Victor Palovaara. Där krävs det skärpning och jag hoppas att det var en tillfällig svacka på dom platserna. Nu ska det poängteras att vargarnas förare på reserven var riktigt bra men det lär också motståndarna i eventuell final vara..

En annan svaghet stavas Jonas Davidsson. Den enskilt största besvikelsen hittills i år. Enligt mig så måste man nu visa att det inte är ok att plocka 3 poäng på Davidssons plats. Speciellt inte på hemmaplan även om GoB arena inte "är en hemmabana", som min kära vän uttryckte sig. Jag vet inte hur läget är med skadade Patryk Dudek eller nytillskottet Tai Woffinden, som också uppges vara småskadad, men om någon av dom kan framföra en speedwaycykel så borde dom få göra det på Jonas Davidssons bekostnad.

Jag skrev i förra inlägget att gårdagens uppställning var den just nu bästa. Och det är den, men bara tills Dudek eller Woffinden är körklara..


Och årets Jojo är Fredrik Lindgren. Herre min tid så ojämn..



Idag drar visst OS-fotbollen igång. På fredag är invigningen men bollsparkandet startar alltså redan idag. Sverige möter Sydafrika i Coventry och i samma grupp möter Japan Kanada. Vad har undertecknad att säga om detta? Ja Sverige har väl bra möjligheter att gå vidare och får jag chansen så ska jag allt kika på matcherna.


Mera fotboll Ikväll. Helsingborg tar emot walesiska mästarna The New Saints på Olympia i Champions League kvalomgång 2. Förra mötet slutade 0-0 och det ger HIF ett bra läge att segra i denna strid. Helsingborg mot CL-final (eller inte)..

Nja, jag håller väl inte allsvenskan så där skithögt men det vore kul om HIF kunde ta sig en bit i alla fall.



Zlatan är på plats med PSG i USA och där ser han ut att trivas. Vem hade inte det!

Lite nöjd i alla fall?




Regeringen hänvisar till lokala myndigheter. Ja det kallar jag inte att ta ansvar. Dags att se över regelverket för hur dessa kalla företagare lurar hit bärplockare från utlandet och sedan bara skiter i dom. Någonstans är det väldigt fel.

Jag syftar alltså på alla strandsatta bärplockare i bl.a Hälsingland som nu tydligen påbörjat sin vandring mot Stockholm. Det är bedrövligt, det är Sverige 2012 och jag kan tyda vissa brister i regelverket kring importerad arbetskraft..

Värt att gå från Hälsingland till Stockholm?






Vart är solen?


Nu ska jag ut på sjön!


Lev väl//Carlsson





Slående lika?


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards