kungdavidsson

Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Stefan Carlsson - 11 juli 2012 13:29

Dom senaste årens minusresultat för Ishockeyklubben Oskarshamn har minst sagt skapat debatt och reaktioner i Oskarshamn med omnejd. Så också för undertecknad. Faktum är att årets ekonomiska svårigheter inte är en engångsföreteelse utan snarare något som pågått under många års tid. Det har pratats om minusresultat, om man kan få fram pengar i tid, sponsorer som drar sig ur o.s.v

Nu står kronofogden och knackar på dörren och trots kommunens "bidrag" på 800 000 kr finns det fortfarande en skuld kvar som inte är betald. Kort sagt en riktig soppa!

I mina ögon kan det som IK-fan vara omöjligt att känna sig till freds med det som händer i och runt klubben. Jag hade krävt ordning och reda i föreningen! Vad gör man åt problemet som uppstått efter varje säsong, vad är den kortsikta paniklösningen? Vad ska dom göra för att slippa detta i framtiden? Hur påverkar det laget? Hur känner ungdomar och ungdomstränare inför faktum?

För den som tror att det inte påverkar laget och föreningen i stort är minst sagt naiv. IK Oskarshamn betalar ut löner till tränare och spelare, det är deras arbetsgivare helt enkelt. Och många tecken tyder på att denna arbetsgivare inte har koll på sin ekonomi. DET lär påverka! Då ska vi inte tala om den reklam som IK gör utåt hockeysverige. Det blir inte direkt lättare att värva spelare...

Jag hade krävt handlingskraft om jag varit IK-fan


Mina tankar om vad som bör göras är glasklara, förhoppningsvis känner styrelsen med Martin Svensson i spetsen likadant annars ser jag inget lyckligt slut på det här.


Personligt tycker jag det vore mycker tråkigt om man inte klarade av det här utan blev nedflyttade p.g.a ekonomiska orsaker. Jag är inget IK-fan i den bemärkelsen, mitt hjärta klappar för ett annat smålandslag, och där kommer det klappa i alla väder. Som sagt ingen IK-supporter, men däremot så är jag ett stort hockeyfan och går mer än gärna på matcher här i stan så det länge det bjuder på den underhållning jag känner mig tillfreds med. Medgångssupporter? Ja det blir jag ju nästan i detta fallet, men som sagt i mina ögon är det underhållning och då ska det vara UNDERHÅLLANDE. Och division 1 hockey är inte underhållande.. Nu gled ämnet iväg lite men jag tror det är ganska många som känner som jag i detta fallet..



IK´s raka motsats i motsats på lokal nivå är exempelvis Dackarna. Dom kanske har något att lära ut?

På tal om Dackarna!

Victor Palovaara sist in i dackarnas trupp.

Ännu ett fynd i klass med Ward och Dudek?  Spännande!


Nu har underteckand bara 3 dagar till semestern och där väntar mycket nöje och vila. Dessa dagar fram tills ledigheten går på ren vilja. Och vilja behövs för helgens uteliv har satt sina spår i hals och näsa!


Lev väl// Carlsson


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards