kungdavidsson

Alla inlägg den 20 juli 2012

Av Stefan Carlsson - 20 juli 2012 10:26

Och där ligger den kvar... Den lokalt omtalade silverskatten gick ej att finna denna gång, men jag hittade däremot min egna lilla skatt. Nämligen ett abborreställe på 4-5 meters djup där storabborren går. Lyckades bara överlista en denna gång men jag lär återkomma!


Abborre 0.9 kg










För övrigt en mycket lyckad fiskepremiär för mig och min kusin då abborren var på hugget. Det gav mersmak och förhoppningar om framtida fisket i sjön.

Illern är en stor stensjö med halvklart insjövatten där gul verkar vara en färg som gör succé. För er som tänkte åka dit alltså. Prova gärna att jigga med sänke och flytjigg på djupare vatten. Inte så många napp men desto större..Det är bara att visa vem som är mest målmedveten .

Och gillar man inte att fiska kan man alltid leta efter kistan med silverskatten..








Och så sport...Dackarnas guldläge förbättrades avsevärt i samma ögonblick som Jason Crumps nyckelben gick av. Sedan tidigare fanns bl.a Jaroslaw Hampel på skadelistan för Vetlanda och som om det inte vore nog så skadades både David Ruud och Thomas H Jonasson i veckan. Ett skadeläge som får dackarnas tidigare situation att framstå som en petitess..

Nu vet inte jag den exakta läketiden för ett brutet nyckelben men möjligheten finns ändå att han kan vara tillbaka innan allt avgörs om jag förstått saken rätt. Och dom andra förarna bör också vara tillbaka på cykeln innan slutspelet, dock kan jag inte tänka mig att ett brutet nyckel går obemärkt förbi under en lång tid framöver, så hans styrka borde inte vara densamma även om han kanske kan köra.


Nu jublar inte jag av skadeglädje för det då jag gillar "Crumpen" och hans sätt att köra. En av världens bästa i sin sport och dessutom en kille som kör "sjyst" på banan (Nicki Pedersens motsats). Inget gnäll och undanflykter när det går dåligt, kanske därför han blivit så bra, bl.a

Men därför ökade dackarnas chanser i alla fall. Jag ser nämligen Vetlanda som det enda riktiga hotet mot Dackarna.


Förresten så glömde jag plussa för en förare efter krossen mot Västervik nämligen Victor Palovaara . En 18-årig värmlänning som tog fem pinnar och visade kvalité, åtminstone under andra halvan av matchen. Därmed så torde dackarnas storas akilleshäl var löst d.v.s reservförarna. På dom platserna ser det mer än lovande ut just nu!

Victor Palovaara



Nu blir det lunch!


Lev väl// Carlsson

 


 













Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards