kungdavidsson

Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Stefan Carlsson - 9 juli 2012 13:17

Att Magnus Uggla stal showen från allt och alla under helgens Latitud går knappast att ifrågasätta. Mycket annat var väl inte vänta heller, en av sveriges absolut bästa artister, om inte den bäste, har för vana att göra sin publik nöjd.

Fans och publik i alla åldrar som med lätthet sjunger med i dom flesta klassiska uggla-låtarna gjorde denna konsert minnesvärd för mig. Att sedan se svårflörtade oskarshamnare stå och dansa på borden utanför öltälten spädde bara upplevelsen. Fest var ordet.

Om ni undrar vad undertecknad gjorde så bidrog jag med min energi och röst långt fram i publikhavet .


Uggla show!

Överhuvudtaget var det en lyckad helg som jag hoppas återkommer många framöver!



Provade fiskelyckan som dock lös med sin frånvaro, till de absolut sista kasten. Då uppenbarade sig denna vackra gestalt. En abborre på 0.75 kg på lätt flugfiskeutrustning räddde den turen för Carlsson  










Min bättre hälft kunde bara stå på strandkanten (plågandes av mygg) och åtnjuta när fisketuren togs till högre nivå.

Att jag sedan blev överlistad av en gädda gör mig inget när man får vandra hem med denna trofé. (ber ursäkt för en något taskig bild men det var vad jag hann med innan myggorna gjorde mig galen).





Artur Mroczka ersätter skadade Dudek, och då pratar vi speedway. Han ersätter knappast poängmässigt men ändå en bra värvning tills Dduek är tillbaka på banan, då resterande del av dackarnas reserver inte riktigt håller måttet än.

För övrigt avgörs Lag-vm i Målilla i helgen. Jag har för avsikt att vara på plats och heja fram Sverige till nya bragder och bedrifter.



Sitter och funderar på vad som skulle hända om t.ex IKEA eller Biltema, eller båda och, skulle öppna i Oskarshamn. Jag tippar på att löneförhandlingarna för oss industriarbetare skulle ta fart för första gången sedan "krisens" början. Nu finns det ju mera arbetare än jobb så det finns ingen anledning att göra jobben attraktiva. Det kommer alltid att finnas ansökningar ändå. Speciellt när man numera är tvungen att söka alla jobb som finns annars blir man av med A-kassan..

Argumenet att "det fanns så många ansökningar att vi behöver inte bry oss" skulle vara skönt att krossa så det händer något i plånkan igen. Jag vet, det är ju bara att sätta sig i skolbänken så löser det ju alla problem...eller? 

Jag klagar inte (bara lite) men faktum är att priserna stiger men lönerna har stannat. Och det drabbar många flera än mig själv. Just nu är det företagarnas paradis och avtalen ser ut därefter.. Djupare än så tar jag inte denna diskussionen för tillfället.


Nu ska jag jobba och det gör mig inget, har det ganska bra personligen  .


Lev väl// Carlsson 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards