kungdavidsson

Alla inlägg den 19 september 2012

Av Stefan Carlsson - 19 september 2012 13:03

Bra låt, bra text. Lyssna och njut  .


Ikväll kör Dackarna sin sista match för säsongen. Det är min absoluta inställning. Ser ingen väg ut ur denna knipa. Jonsson tillbaka, men i vilket slag? Han hade dålig form innan vurpan och inte fan kan en hjärnskakning återställa allt. Eller? Nej klart det inte kan. Han kommer, om möjligt, vara än mera försiktig. Som lök på laxen är nu Patryk Dudek också skadad och kan inte köra ikväll. Skitbra, för Piraterna! Tai Woffinden är inte heller tillgänglig p.g.a skada. Det innebär att vi hittar Joel Larsson och Jonas Davidsson på reservplatserna för Dackarna. Jonas Davidsson som i förra matchen visade en direkt rädsla på banan. Är tveksam till att jag någonsin under min tid som speedwayfan skådat något liknande i en elitseriematch. Jag anser loppet kört. Dackarna har inte manskap till att vända tvåpoängsunderläget på bortaplan mot Piraterna. Visserligen vann man där i grundserien men det var under helt andra förutsättningar. HELT andra!

I Piraterna saknas Linus Sundström men det lär knappast vara en försvagning. Istället för Sundström själv kommer nu Holder, Hancock och de andra ordinarie förarna köra hans heat. Som sagt, knappast en försvagning! Lagen ser i alla fall ut som följer:


Piraterna:

Chris Holder

Linus Sundström R/R

Maciej Janowskij

Przemyslaw Pawlicki

Greg Hancock

Anton Rosén

Gregorz Zengota


Dackarna:

Fredrik Lindgren

Michael Jepsen Jensen

Darcy Ward

Patryk Dudek R/R

Andreas Jonsson

Joel Larsson

Jonas Davidsson


Lycka till!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Real slog City i CL. Inte dåligt! José Mourinho hade ju inget lag efter egen utsago?.. Nu hade han visst det igen. "Jag har hittat mitt lag". Nåja, Real visade klass och Ronaldo visade sin betydelse för laget.

Zlatan Ibrahimvic skrev historia när han blev den förste att göra mål i CL med sex olika klubbar. Svensken inledde målskyttet på straff när hans PSG slog Dynamo Kiev med 4-1.

Han passar även på att hylla sin lagkamrat Thiago Silva som nu gjort entré i PSG på riktigt. Lagbygget börjar ta form.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Stjärnorna börjar nu trilla in i hockeyallsvenskan samtidigt som gnabbet mellan hockeyligan och elitserieklubbarna fortsätter. Kan förstå båda parter. Personligen tycker jag att man borde mötas på halva vägen. KHL har tagit ett bra och sunt beslut där man tillåter två inhemska spelare och en spelare med "annan nationalitet" i varje lag. Det tror jag den svenska elitserien och dess sportchefer/tränare också hade klarat av att hantera. Vi får se, det kan ju fortfarande ändras..


På tal om hockey så verkar en viss Kristian "Husse" Huselius vara ute på marknaden igen efter en längre tids frånvaro p.g.a av skada. Han har tränat med AIK med det sägs att flera klubbar är intresserade av honom, däribland HV 71. Tror förvisso att de flesta lagen skulle växa med Husse på isen. Om han är frisk vill säga..


Frölunda hockey har tappat publik och man kan tydligen inte förstå varför. Ring mig, jag kan förklara, 070-2972358..


Dags att bereda dagens foder!


Lev väl//Carlsson

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards