kungdavidsson

Alla inlägg den 13 september 2012

Av Stefan Carlsson - 13 september 2012 21:24

Oavgjort i Karlstad efter full tid. Växjö kvitterade till 1-1 med endast 17 sekunder kvar. Den är tung!

Luleå hälsar Rögle välkomna till elitserien..


Har inte skrivet något om Dackarnas insats i tisdags. Tänker jag inte göra heller..Blir alldeles för negativt på denna sida då! Likadant gäller Sveriges match på Kazakstan. Kazakstan! Övriga kommentarer överflödiga!


IK började svagt och torskade med 0-2 hemma mot Troja. Ej ok. Måste sitta i väggarna i den där hallen. Man bara måste hamna på efterkälken..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men rehabprocess har gått in i ett nytt skede. Vanlig hederlig löpning står på schemat i minst två veckor. Ännu inga bakslag även om sparkande på bollar och springande på diverse planer inte är att tänka på. Måste passa på att rosa för sjukgymnasten som håller till på scaniahälsan. Hon verkar kunna få ordning på även denna skada..

Det går år rätt håll än så länge!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bra HV! Helt ok match, även om tåget med indianer var långt i afton! Gustav Wesslau, kvällens man!


Verkar som om det bli NHL-spelare i hockeyallsvenskan. Hur löser IK det?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Imorgon är det fredag och sedan är det helg. Det väntas partaj och fiske. Ser bra ut   och nu är det bara att hoppas på att vädret är på min sida!


Sov gott!


Lev väl//Carlsson

Av Stefan Carlsson - 13 september 2012 20:46

..nej det är naturligtvis överdrivet, FBK är tunga och mera jämna överlag så här långt. Men kapten Davidssons INDIANARE i egen zon är nog det värsta jag skådat, fran hans sida. Tyvärr har han gjort en plattmatch så här långt. Men han är inte ensam. Och det är det som skiljer just nu. Färjestad är starka och heta rakt igenom. I HV är det som en gott och blandat påse.. 1 period kvar!

I övrigt? Inget speciellt förutom att Modo har vissa bekymmer i Skellefteå! Frölunda ligger under hemma mot LHC. Ajaj..


Dagens kommentar: "glöm inte hockeylördag...som sänds på lördagar". Ofan!


På återhörande!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards