kungdavidsson

Alla inlägg den 3 september 2012

Av Stefan Carlsson - 3 september 2012 13:20

..men då är det ju bra om de inte spelar i League One! Nu är jag naturligtvis överdrivet negativ men tre poäng på de inledande matcherna är IG. Det imponerande spelet man visade upp mot City verkade vara som bortblåst igår (såg ej matchen då jag helt korrekt valde att fiska istället). Man varierar bra insatser med mindre bra, vad tyder det på? Förutom att kvalitén inte riktigt finnes så brukar sådana här ojämna insatser tyda på att ett tryggt grundspel saknas alternativt inte är inkört. I det här fallet är det garanterat ej inkört då Brendan inte har fått igenom sin spelidé till 100%, än. Att detta nu sker mot en rival som Arsenal är naturligtvis olyckligt. Det skulle  kunna tänkas vara ett lag man ska slåss mot om placeringar strax bakom topplagen. Nu tappar Liverpool ännu mera mark..AJ!

Har jag tålamod kvar? Massor, jag har inga högre krav just nu. Fast det vore trevligt om man kunde vara bäst i stan i alla fall!  


Som lök på laxen går det rykte om att kontraktslösa spelare som Didier Drogba och Michael Owen ska vara på G in i truppen nu när det inte gick så bra i köp-och säljkarusellen. Carroll lånades ut men man lyckades inte värva en ersättare för honom? Borde inte sådant varit klart innan? Nu går t.o.m Brendan Rodgers ut med att det var ett misstag. Grattis!

Nu verkar alltså paniken sprida sig och man kanske helt enkelt blir tvungen att ta in spelare som Owen eller Drogba. Får jag välja? Drogba alla dagar i veckan. Owen är slut. Eller säg så här Owen istället för Carroll. Go´natt!

Detta var ingen bra "Poolhelg"!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag får ta med mig att det blev en bra fisketur igår istället! Lika dåligt som det var i fredags, lika bra var det igår. Mycket beroende på att vi bytte sjö! Blåste gjorde det som vanligt och det verkar som om det bara kan blåsa åt ett håll i den sjön. Nämligen från det hållet där vinden får mest fart..

Nu mojnade det efter hand och det verkade hjälpa oss fiskare. Det började nämligen  i ett ursinnigt tempo. Pimpelspö är som sagt kanonbra även i sommarfisket. Första 10 minutrarna var hur roliga som helst. Pirken kom inte ner till botten, den kunde inte för borren tog den. Det var tjockt av fisk. Tyvärr var storleken bristfällig, men just då gjorde det inget. Tyvärr släppte ankaret från botten när en av de mindre stormbyarna drog över sjön och sedan var det svårt att hitta tillbaka exakt där vi var. Visst fick vi mera fisk men inte i det tempot.


Istället för att sitta och vänta så tog vi beslutet att utforska sjöns delar där vi inte har varit. Det visade sig bli ett tufft uppdrag då blåsten låg på och elmotorn fick jobba hårt. Sjöns storlek överraskade oss, trots att jag studerat den på karta. Det som också kom att överraska var djupet. I en lång och smal vik, närmast liknande en norsk fjord, mätte ekolodet upp djup på 20 meter. Inte mycket kan tyckas men med insjömått mätt så är det ganska mycket, speciellt om själva viken bara är 50-talet meter bred.

Och fisk fanns det också  . Vi lär återvända, med pimpelspö igen! Det bara måste med i båten, suveränt! Av de ca 40 fiskarna vi fick igår fångade vi med lätthet 30 av dom på pimplet..




Zlatan sköt tre poäng till PSG igår. Han bär just nu PSG på sina azlar, precis som han bar Milan. Spelet som helhet måste dock bli bättre, både för honom men i synnerhet för hela laget. Om det nu ska bli några titlar. Framför allt måste flera spelare hitta målet. Man kan inte förlita sig på Z gör två mål i varje match.


United klarade sig utan Rooney. Gissa vem som frälste? Rodin Van Persie. Inte helt oväntat kanske..


Har glömt att hylla! AIK slog för fasiken CSKA Moskva. Jag bockar och bugar.   

Helsingborg fick som sagt ge sig mot Celtic och får nu inrikta sig på Europe League.


OAIK åkte också på en tung förlust borta mot Ljungby och just nu känns ettan ganska avlägsen. Frågan är om ettan verkligen är realistisk redan i år? Tror personligen att det är väldigt viktigt att resten av föreningen hänger på i utvecklingen. Det räcker liksom inte att seniorlaget lirar i ettan. Organisationen och förutsättningarna måste också vara div. ett-mässiga. Annars kan det vända snabbt och hårt!


Dags att bege sig till den blå bygganden. Förväntar mig sedvanlig arbetsmiljö med övertidstimma på det. Det lär ju knappast vara någon affärshemlighet att Scania kör övertid. Det märks om inte annat på söndagar och kvällar mellan kvart över elva till kvart över tolv.

Bara att tuta på!



Lev väl//Carlsson




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards