kungdavidsson

Alla inlägg den 4 september 2012

Av Stefan Carlsson - 4 september 2012 14:10

..nämligen att inte förlora med mera än 16 poäng. Chansen att det går vägen? Stor! Risken att det går åt hel...e? Den finns! Alla är så avslappnade och segervissa, det är nog bara jag som någonstans i en avlägsen galax ser att Västervik faktiskt har en chans. Större skrällar har hänt. Har det börjat gå utför kan det rasa ordentligt. Som jag sagt 100 gånger tidigare: dackeformen som lag betraktat är kasst!

Men dags att vända det nu, dags för mig att få tillfälle att stoppa ner min kritik i halsen! Om det inte blir final ska de i alla fall förlora med flaggan i topp! Inga mera pinsamma halvfigursinsatser tack!


Lagen i afton!


Västervik:

Daniel King

Tomasz Jedrzejak

Chris Harris

Mikael Max

David Watt

Peter Ljung

Pontus Aspgren


Dackarna:

Andreas Jonsson

Patryk Dudek

Darcy Ward

Tai Woffinden

Michael Jepsen Jensen

Fredrik Lindgren

Victor Palovaara



Daniel King in i hemmalaget. Victor Paloovara tar Joel Larssons plats i Dackarna och Fredrik Lindgren har åkt ner på reservplats. Han kör GP va? Nu kan det visserligen bli ett lite triumfkort ikväll men det är samtidigt ett kvitto på hur Fredrik kört i Dackarna på senare tid. Dags för honom att ta ansvar, desamma gäller kapten Jonsson. De ska visa vägen när det blåser!


Lev väl//Carlsson

Av Stefan Carlsson - 4 september 2012 11:53

..men oj vilken lucka det skulle bli. Lagets stora stjärna, lagets stora målskytt, lagets stora ansikte utåt. Jisses vilket bakslag! Det talas om gråt i oklädningsrummet, att han vägrar jubla efter mål, att han är missnöjd med vissa i föreningen. Han känner sig inte älskad i Madrid. Inte lätt att veta vad som är sant. Kan ju vara ett sätt att inleda en förhandling om löneförhöjning. Har hänt förut. Har fått för mig att han trivdes Madrid. Det skrivs att han skulle vara missnöjd med sin lön, att han är "avundsjuk" på exempelvis Zlatan, för att han tjänar mera. Är det ens möjligt? Mycket ska tydligen ha mera.

Klubbar som skulle kunna vara aktuella om det osannolika inträffar är just Zlatans PSG och eventuellt någon rysk klubb. Zlatan och Ronaldo? En avundsjuk Ronaldo kliver in i laget..Vilket drama!

Nåja, nu konkurerar inte Z och R på samma position i laget, så Ronaldo behöver inte grina ut i tränarens knä om Zlatan skulle råka ta lite för mycket plats på planen. Som vissa andra storstjärnor gjort. Ingen nämnd ingen glömd..


Personligen tror jag, om Anchelotti får ihop laget med dessa båda individer i, så skulle de fotbollsmässigt vara ett drömpar. Zlatan dominerar i offensiva mitten och Ronaldo kommer som ryk och dra på kanten och fångar upp Zlatans "bakomryggen"-passningar..Mumma!

Nu svävade jag iväg lite. Fortsättning följer!


Här snackar vi prestation!

Vissa saker är omöjliga. Fråga Matt Stutzman och du får ett annat svar.
I går vann amerikanen silver i herrarnas bågskyttefinal.
Guldmedaljören, Finlands Jere Forsberg, sitter i rullstol. Men han har två armar.

(texten hämtad från sportbladet)

Finns viljan är det mesta möjligt!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HV71 är en av klubbarna som är intresserad av kontraktslösa Daniel Fernholms signatur. Ingen supervärvning men med tanke på hur läget är, både på spelarmarknaden och i truppen så skulle det ändå i mina ögon ses som en OK värvning. Rutin och tyngd behövs!


Svennis hamnade i Thailand. Ja vad ska man säga..


Ingen Owen i Pool. Tack! Brendan tänker vänta till januarifönstret till nästa värvning. Blir nog en lång höst för oss liverpool´are. Tänk om Suares går sönder.? Typ som Carroll.. Vilken insats för West Ham. Kort och konsist!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mera storartade prestationer!

Första gulder bärgat! Läs mera:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handikappidrott/article15350511.ab


Nu är det blvit totalt fem medaljer för Sverige i paralympics. Tycker jag låter mer än godkänt. Varje insats i sig är ju en bragd..


Lev väl//Carlsson

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards