kungdavidsson

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Stefan Carlsson - 26 juni 2012 12:36

Men vänta lite förresten, vad är det med Dackarna och skador? Alla lag drabbas av skador men det här är löjligt. Senaste förare till rehab är nya stjärnskottet Darcy Ward. Dackarna lär köra RR (riders replacement) på hans plats i afton. Handskada på Ward och han sägs bli borta från speedwayovalerna i flera veckor. 

Som lök på laxen är inte heller den rutinerade Scott Nicholls tillgänglig i kvällens match mot Piraterna. Nu kan jag verka gnällig men så här har det sett ut dom senaste säsongerna och förra året var skadeeländet en bidragande orsak till Dackarnas svaga resultat. Absolut inte den enda avgörande faktorn men utan tvekan en stor bidragande orsak!

Men jag håller ändå Dackarna högst,som sig bör på hemmaplan.


Fundersam Darcy Ward i dackedressen. Snabb återhämtning hoppas undertecknad på.



Vilket härligt vårväder vi fått. Eller var det sommar nu igen? Baske mig blåst eller regn eller båda och i princip varenda dag. I alla fall här på ostliga kusten. Den 6 juli måste sommaren ha hittat hit till Oskarshamn. Latitude är lite av årets lokala höjdare och då vill man inte något regn. Hamnen förvandlas till en festplats med mycket folk och artister. Faktiskt riktigt trevligt både dagtid och kvälls/natt-tid.


En annan positiv sak med lokal anknytning är att en handelsplats verkar vara på G här i stan. Problemet är att man slåss med konkurrensen både från Västervik och Kalmar. Ska det bli ett sving uppåt för handeln i Oskarshamn så måste det nog slås på stora trumman. D.v.s många affärer med stort utbud, annars åker kunderna ändå iväg för att handla det som inte finns här och då passar man givetvis på att handla "det andra" också.


På tal om sommar, måste en än gång flagga för gruppen Stiftelsen och då framför allt låten Vart jag än går. Den spås bli en klassisk sommarplåga och det kan jag mycket väl tro på. Härligt gung i musiken!



Måste skriva lite om EM också  .

England utslaget på straffar,INGEN högoddsare där inte! Tycker ändå dom bjöd upp till dans stundtals. Italien var naturligtvis det spelförande laget men det var inte alltid det mest effektiva spelet. England var inte ofarliga i sina omställningar,så länge dom orkade. Men i takt med att mjölksyran steg i kroppen på Steven Gerrard så försvann också den där riktiga energin ur britterna. All heder åt England men flytet räckte inte längre än till en straffläggning i kvarten.



Tummen upp! Undra om han kommer göra samma sak i franska landslagströjan.

Skitit i det blå skåpet?  Samir Nasri



Malmö hockey och IK Oskarshamn skulle göra sig riktigt bra i Lyxfällan. Alternativt fuskbyggarna.. Pinsamt enligt mig!


Ekonomiska svårigheter var det ja..

Ser ut som om klassiska Glasgow Rangers kommer att tvångsdegraderas från högsta ligan, en konkurs verkar vänta runt hörnet. Kul! Nästa säsong kommer då skotska Premier League bestå av ETT lag.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/ovrigaligor/article15029911.ab


För att citera Henrik "Henke" Larsson": "Dé é en braa liga"..



Lev väl// Carlsson

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards