kungdavidsson

Alla inlägg den 24 juni 2012

Av Stefan Carlsson - 24 juni 2012 19:49

..är valet av plats! Ett festsuget gäng som hamnar på en tvättäkta familje/pensionärs camping är inget recept för succé. Åtminstone inte för övriga boende på området. För att citera: festande är ej tillåtet, ej heller dagtid. Det råder total tystnad efter klockan 22:00. I will say no more...

Nu blev det lyckat ändå eftersom vi levde efter uttrycket "ta seden dit man kommer". Absolut! Undertecknad är lika nöjd som trött.


Fotbolls-em bjuder inte på några överraskningar i kvartsfinalspelet. Det mesta har gått enligt majoritetens tips även om den svåraste kvarten spelas ikväll. Jag rankar Italien högre än England,men skrällchansen finns. Mest tack var en viss Rooney! Italien får dock bära favoritskapet då dom är mera kompletta som lag.


Att Frankrike skulle få en jobbig lördagkväll förstod nog dom flesta fotbollsnördar,att det sen åter igen skulle blossa upp en massa snack och skriverier i och omkring det blå laget var kanske inte lika tippat. Laurent Blanc hade ju fått ordning på laget,sades det. Samir Nasri´s lilla utbrott pekar nog tyvärr åt ett annat håll...



Det saknas någon i min lägenhet. Någon som sovit på min axel, som alltid skulle upp i min famn när man kommit hem, som låg i handfatet när jag duschade, som kunde hänga på min axel när jag lagade mat. Någon så social som bara finnens 1 på tusen katter! Saknad..

 




Tänk er följande scenario: en bil med utbränt batteri. En annan bil på som ska assistera genom att åka och inhandla startkablar men som läcker bensin. Man lyckas ta sig till en mack där det finns drivmedel och kablar, men när man ska åka därifrån förvandlas dom små dropparna bensin till en stridande ström av fränt doftande bensin.. Strandsatta, bakfulla med en båt som väntar på att ta oss hem..


Nu är det fotboll!


Lev väl /Carlsson

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards