kungdavidsson

Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Stefan Carlsson - 28 mars 2013 19:46

Hoppas ni kommer äta mycket ägg, och kanske dricka något gott  . Själv ska jag göra allt för att bli frisk, nästa helg bär det av till Malmö arena och finale i innebandy. Full buss med mestadels andra bandyfjantar och sportnördar  .Kan bara bli succé!


Örebro på väg till elitserien. Det är nära nu. De leder med 2-0 borta med Rögle. Vinner Örebro är det klart! Då är mannen med skägget tillbaka i eliten, mannen som var ett radarpar tillsammans med en viss Per Ledin i FBK för många år sedann Emil Kåberg! Bl.a Högst oväntat!

Och Timrå chockar Leksand. Wupps! Nu skiljer det visst bara tre poäng mellan LIF och Timrå. Två omgångar kvar efter denna match.1-0 är dock inte mycket att spela på. Oavgjort räcker i princip för Leksand. Deras målskillnad väger tungt!


Ser SAIK mot LHC. SAIK mot final. Ja det hoppas jag innerligt! Känns piss att HV är ute. Å andra sidan är det skönt att slippe se dom förnedras mot SAIK...


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ibrahimovic får sin avstängning i CL förkortad. Vilket naturligtvis är helt rätt. Utvisningen mot Valencia var felaktig och avstängningen likaså. Nu är domen alltså ändrad och Ibra kan medverka mot Barcelona i kvarten. Naturligtvis ett plus för PSG men det lär knappast räcka.


Sverige fick 0-0 mot Slovakien i träningsmatchen. Och tydligen var Slovakien klart närmast segern. Vad fan är det som händer? Visserligen med ett B-betonat lag, och då ska vi ha i åtanke hur bra det A-betonade laget uppträdde mot Irland i kvalet. Men ändå! Det finns ju ingen hunger i laget. Ingen kliver fram, ingen blir bättre. Det är inte helt optimalt!


Tungt för Arsenal

 http://www.expressen.se/sport/fotboll/premier-league/arsenals-stjarna-borta---i-nio-langa-manader/


SAIK ångar på. 2-0 nu. Måste ändå berömma LHC´s stridsvilja..

Just nu är Leksand i elitserien!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hur kan man inte få sparken?

http://www.aftonbladet.se/incoming/article16507082.ab


Haha, visserligen jävligt otrevligt..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16505300.ab

... men på något vis påminner det om en viss sekvens ur Sällskapsresan. Lite drygt 1.03 in filmen..

http://www.youtube.com/watch?v=ygPMqlbmcuo



GLAD PÅSK!


Av Stefan Carlsson - 28 mars 2013 16:26

Påsk och långledigt, d.v.s fyra dagar. Skönt. Förlängde den ledigheten med tre dagars sjukdomsfrånvaro. Det kunde jag dock varit förutan! Har både pratat med porslinsguden, haft skapligt skön feber och dunkande huvudvärk. Jag har blivit lealös som en rensad fisk. Bedrövligt men inte mycket att göra någonting åt. Bara att försöka hitta aptiten igen och komma tillbaka på banan.


Hade ju planerat in både kalas, middagar och lite fiske i helgen, får se hur det blir med det nu.

Har också planerat att hjälpa min trötta rygg. Idag blev det ett s.k ryggstöd beställt. Hoppas det hjälper. Hoppas också att sjukgymnasten har ytterliggare ideér att komma med.. Ont i ryggen är väl en sak men jag är 31 år, d.v.s jävligt långt till gubbvilan.. (pension). Och får Reinfeldt bestäma så lär inte pensionsåldern sänkas. Bör agera känner jag!

http://www.rehaboteket.se/ortos/rygg/stabilt-ryggskydd-med-extra-stabiliserande-band

Får helt enkelt prova!



S.k slukhål dyker upp titt som tätt

http://www.expressen.se/tv/nyheter/utrikes/marken-oppnar-sig---sakerhetsvakt-slukas-av-halet/

Otäckt som fan



HAHA

http://www.expressen.se/tv/galna-klipp/fick-ingen-lon---da-mosar-han-chefens-bil/Ja har svårt att se att lönen blev utbetald, troligtvis fick han sparken. Man får tacka för en sistra föreställning!



Helvete, är folk så hårda?! Då lär jag säkert gjort något övertramp..

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16506637.ab

Jag förväntar mig diverse glåpord och anmälningarnär jag senare i år rekomenderar vårens flugfiskecollection och vilket märke man ska ha på innebandyklubban.. Eller inte.  Fjanterier. Fast hon kanske ha grävt den graven själv, vad vet jag!



Nordkorea är helt klart ett land världen skulle klara sig bättre utan..



På återhörande!


Lev vä//Carlsson

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards