kungdavidsson

Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Stefan Carlsson - 18 mars 2013 13:05

..ett antal säsonger till. Har inget emot Dahlén, som person. Absolut inte, men hittills har han inte fått ut det som krävs av ett hockeylag med en av ES högsta löneutbelningar. Och det två år i rad. Snart. För HV fixar inte det här. Nu kan jag låta cynisk och som en liten "kappvändare". Men faktum att HV inte kunde förvalta övertaget man skaffade sig  igår med ledning 4-2 och ett stort psykologiskt och spelmässigt övertag, är inget nytt. Det är så det har sett ut hela säsongen. Plus förra säsongen. Sedan kan man alltid gå till angrepp på domarna, de övertygade inte. I 8 fall av 10 blir det utvisning i situationen innan 4-4 målet och crosscheckar man någon i ryggen så klubban går av brukar det bli en utvisning, MEN nu kommer vi direkt in på nästa stora problem som dykt upp. Flera av målen ser allt annat än otagbara ut, bl.a.4-4 målet. Wesslau gör ingen bra matchserie mot LHC. Wesslau var HV´s livförsäkring. Nu har HV glömt månadsbetalningen och helt plöstligt är Wesslau mänsklig och det vanliga sinesförvirrade försvaret ser om möjligt ännu vilsnare ut.

Sågning? Svar ja. Så här har det sett ut under en lång tid, och det är inte domarnas fel. Kanske gav de svart-vita matchen till LHC igår men sådant jämnar ut sig en i en serie av sju matcher.  Vänder HV blir jag synnerligen överraskad men då kommer nästa hinder, nämligen SAIK. Ni hör ju själva, hur?


BIF,Frölunda och Modo följer HV ut på en tidig försäsongsträning.Föga överraskande!


När vi ändå är inne på tveksamma domslut. PSG fick med sig 2-2 borta mot Saint- Etienne igår kväll men efter matchen var det polsk riskdag mellan bl.a David Beckham, Ibrahimovic och domarna. Det kan jag förstå. Domarna var allt annat än stabil i sina bedömningar. Men det gynnade både lagen. PSG fick en straff i första halvlek som var taget ur den "döende svanen". Rutinerad filmning av Lavezzi. Seda flippade det mer eller mindre ur i andra. Stämplingar, murar 2,5 meter från frisparksskytten. Ja inte hade de någon koll de kära domarna. David Beckham var för övrigt nära att knorra in en frispark. Zlatan släppte dom till herr kalsongreklam. Det ni!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/vader/article16438725.ab


Det snövädret kommer passera på gränsen. Hoppas det inte landar en enda jävla snöflinga i närheten av mig. Offantligt trött på det vita nu.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16438199.ab

Men så du säger Billström. Rasist? När SD dessutom hyllar är det bråttom att ta tillbaka orden.

Det är väl lite "tänk först tala sedan"..


Och här en låt till alla Hvfans, brynäsare, tröstlösa göteborgare, apatiska modoiter, cityfans och alla er andra som hatar måndagar. Det är snart fredag igen    

Monty Python – Always Look On The Bright Side Of Life

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards