kungdavidsson

Alla inlägg den 22 februari 2013

Av Stefan Carlsson - 22 februari 2013 01:00

..och en fråga är varför i herrans namn bytte du inte målvakt Tommy Jonsson? Så klart hade det inte hjälpt, naturligtvus inte! Men det är psykisk tortyr att låta Rahm stå kvar till ställning 9-0. Då var dessutom han själv som åkte ut i båset. Det cementerar bara det jag tror, nämligen att herr Jonsson inte har en  ingen aning om hur man vänder en djup svacka. Han saknar viss känsla i coachningen när det går sämre. Förra året var egentligen allt som hände ett plus, då blev allt bara bättre och bättre. Nu är det precis tvärtom. Klart som korvspa att han inte har all skuld i detta. Långt ifrån, spelarna har ju ett egenansvar och en egen heder som de tyvärr inte kom ihåg idag. Men nog bör han använda de medel han har till buds, och det har han kanske inte gjort.. Nog om dt behöver inte strö salt i såren känner jag.


I och med att AIK vann efter straffar mot FBK så skiljer det nu bara fyra poäng, och jag väljer att vara tyst. Nu är det fördel AIK igen, det är väl det jag kan avslöja. HV71 slog Timrå med 2-1 med en smula skicklighet och en stor slev tur. Hedström missade öppet mål och Mattias Karlsson sköt sedan Oscar Sundh i bröstet och in i mål. Det räckte den gången..

Även Luleå och LHC vann sina matcher. Notera att Mattias Weinhandl är tillbaka i LHC efter skada.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/europaleague/article16286991.ab

Bedrövligt Carragher, det var du inte värd! Tyvärr är floppen ett faktum. Ej ok LFC!

Även regerande mästarna At. Madrid fick respass ikväll. Rubin Kazan blev för svåra. Några som däremot stod pall var bl.a. Tottenham och Chelsea som båda avencerade. Men det var på håret för Chelsea:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/europaleague/article16287011.ab


Nu är jag färdig för idag, bokstavligt talat!


Lev väl och sov gott!


//Carlsson

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards