kungdavidsson

Alla inlägg den 9 februari 2013

Av Stefan Carlsson - 9 februari 2013 17:15

Dagens match visar varför jag sysslar med sport. Skrällseger och tre oväntade poäng. Visserligen sport på den lägre nivån men att spöa obesegrade serieledarna är alltid fantastiskt skönt. Det är just en av anledningarna till att man håller på att jaga bollar, för attt vinna är trevligt. Lagkamrater och lagfester är andra självklara anledningar  .

Det går bra för IF Ariel nu. H3 skrällvann igår mot Månsarp och H4 följde alltså upp det med 12-8 mot IBK Husar, Eksjö. Super!

Annars började dagen mindre bra med en tappad nyckel i snön, och var visste jag ej.. Det löste sig som tur var och jag hann dit jag skulle i tid. Sedan har ju uppenbarligen flytet vänt och nu väntar baconlindad kyckling. Gott!  

Dessutom verkar det kunna bli en fisketripp imorgon. Känns som om man måste passa på. Håller detta väder i sig så lär inte isen ligga kvar länge till. Inte för det gör så mycket egentligen, för då åker båten i sjön..


Zlatan och PSG hade i sin tur flyt igår kväll när de vann med 3-1 mot Bastia. 1-0målet var en tavla av Bastias målvakt och Zlatans straffmål borde aldrig hänt. Det var absolut inte straff och dessutom skedde situationen utanför straffområdet.. Stärker min tes att topplag får med sig betydligt mera domslut än resterande lag.

Döm själva:

http://www.expressen.se/sport/fotboll/ligue-1/zlatan-hoppade-in-och-fralste-psg-med-mal/


Skidskyttevm går så dä va?


Dubbel- AJ. Aj för att det troligtvis gjorde ont och aj för att det var han.

http://www.expressen.se/sport/hockey/nhl/nhl-svensk-brot-ta-det-ar-frustrerande/


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja många intressanta tankar och ideér men inte finns det kvalité till att utöla eliserien i hockey med ytterligare lag? Bottenlagen idag håller ju knappt. Nej det tror jag inte på i dagsläget. Och stänga allsvenskan löser inte problemen heller. Då försvinner en hyfsat stor morot.  Hockeyligan vill vinna tillbaka publiken då de anser att den senaste tidens olika utspel har skamfilat ES. Hoppas att de inte tar några förhastade beslut nu. Leksand, Västerås, Djurgården, Örebro är i allsvenskan av en anledning. Att ge dem en gratisplats i ES gör definitivt inte livet bättre. Det höjer absolut inte kvalitén. Tvärtom. Allsvenskan är jävligt rolig att titta på och det är ofta full spruta framåt men det saknas ofta väldigt mycket hos de enskilda spelarna och i det lagtaktiska. Årets upplaga av Rögle är ett kvitto på att det råder skilland mellan ES och allsvenskan. Nej bespara oss den upplevelsen till vidare..

Intressant läsning om man är intresserad:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/article16210016.ab


Tre Kronor har 1-1 mot Ryssland. Wow!


Nu doftar maten mer än ljuvligt!


Lev väl//Carlsson






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards