kungdavidsson

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Stefan Carlsson - 1 januari 2013 18:10

..och det var mycket gott. En otippad kock stod i köket..  . Mycket trevligt i övrigt också. Förfesten är som vanligt höjdpunkten! Tyvärr var det bara ett uteställe öppet, av någon anledning. Så det blev att gå på stan vid och runt tolv-slaget. Det var förvisso trevligt det med men man kunde ju önskat ett bättre utbud vid nyår..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Så här dagen efter ska jag inte svika statistiken. Det som gör mig lite förvånad är att Oskarshamn inte finns med på listan. Inte jättelänge sedan O-hamn var den pizzeriatätaste staden i Sverige, om jag minns rätt..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16004273.ab

Själv slog jag på stort med en "Oskarshamn special" från pizzeria Tre vänner. Gott!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Några matcher i PL idag med. Med andra ord drack de vatten igår..

      

       W Bromwich  - Fulham        1-2 
       Tottenham     - Reading        3-1 
       West Ham     - Norwich        2-1 
       Man City        - Stoke           3-0 
       Swansea       - Aston Villa    2-2 
       Wigan            - Man United   0-4


Någon sa att en United-kollaps var Citys enda chans att komma ifatt. Stämmer troligtvis. Och det ser inte ut at inträffa..

De är helt enkelt för bra..

Tre matcher imorgon också och blir det tre hemmavinster?


Chelsea     - QPR                
Liverpool   - Sunderland         
Newcastle   - Everton


Nja Chelsea vinner och Liverpool? Börjar likna varannadags-lag nu så det talar för poängtapp. Newcastle mot Everton är ganska svårtippad också men ett kryss låter rimligt.


Tycker det är lite småtråkigt. Fotbollseuropa, det vill säga de ligor jag följer någorlunda, är i många fall avgjorda. Teoretiskt i alla fall! La Liga, PL, Italien.. I de fallen vil det till något alldeles extra för att utgången ska ändras. Den enda ligan som jag följer nu, och som ej är avgjord är den franska högstaligan. Kvalitétsmässigt den sämre, men vad gör det när Zlatan Ibrahimovic huserar där!  


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


R.I.P Jarl!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16005315.ab

Han hade sina stunder och jag minns honom fram för allt i Jönssonligan där han spelar någon form av kökschef i "Jönssonligan och Dynamit-Harry". Jarl var också aktiv i humorprogrammet "Gäster med gester".


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Imorgon återgår man till vardagen, nästan. Det är först på måndag allvaret kallar. Nu ska jag slappa i fem dagar till innan det är dags för mig att kavla upp ärmarna igen!


Ha en trevlig nyårsdag!


Lev väl//Carlsson


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards